Naar de homepage  
trans
Nederlands English Deutsch Française Español Italiano
 
Advies Bureau Schade b.v.
Ratio 37
6921 RW Duiven

Postbus 1024
6920 BA Duiven

T: +31 26 319 0360
(24 uur bereikbaar !)

F: +31 26 319 0363
E: info@adviesbureauschade.nl
Diefstal Onderzoek Leasemaatschappij
 
Klik op onderstaande link voor het opdrachtformulier diefstalonderzoek voor leasemaatschappij.
download attachment
Links
 
 • Stichting VAR 
  De Stichting VAR is begin jaren negentig opgericht door de Nederlandse verzekeraars (Het Verbond van Verzekeraars), de Vereniging van Nederlandse Autolease maatschappijen (VNA) en de BOVAG afdeling Verhuur en Lease. Reden was de toenemende autocriminaliteit, met als gevolg opwaartse druk op de premies. De oprichting van het VAR heeft tot doel het beperken van de schadelast en het daarmee beheersen van de premies.

 • LIV 
  Het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) is het expertisecentrum voor voertuigcriminaliteit en opsporingsbijstand in Nederland. In het LIV werken de RDW, de politie (KLPD) en de stichting VAR met elkaar samen.

 • AVc 
  AVc heeft als doel om: het aantal diefstallen van gekentekende voertuigen per jaar met 10% te verlagen en het terugvindpercentage te handhaven op 65%. Daarmee wil AVc een bijdrage leveren aan een veiliger samenleving en minder schadekosten. Bovengenoemde doelstelling is ook opgenomen in het Integraal Veiligheidsprogramma (IVP) van de regering. De stichting probeert dit te bereiken door de uitvoering van het Programma Aanpak Voertuigcriminaliteit 2000-2003

 • RDC
  Meer dan 30 jaar verleent en ontwikkelt RDC Datacentrum B.V. allerlei diensten voor de autobranche op het gebied van informatie, communicatie en automatisering. De samenhangende aanpak van deze onderwerpen wordt informatisering genoemd. In de afgelopen jaren is de informatisering van bedrijven een factor geworden die bepalend kan zijn voor het succes dat bedrijven hebben. Door de vele snelle en omvangrijke ontwikkelingen op het gebied van technologie te vertalen in visie en concrete voorstellen en toepassingen, ondersteunt RDC de bedrijven bij de verdere ontwikkeling van hun business.

 • Riskvision
  RiskVision is opgericht in 2000 en is een zusterbedrijf van Advies Bureau Schade (ABS). Alle diensten op het gebied van security-, risico-, en schademanagement vinden opdrachtgevers bij RiskVision en ABS onder één dak. De medewerkers zijn afkomstig uit de beveiligingsbranche, verzekeringsbranche of hebben een politie-achtergrond. Vanzelfsprekend zijn alle medewerkers in het bezit van een bewijs omtrent betrouwbaarheid.
   
 • Gestolen Objecten Register
  Het Gestolen Objecten Register ' informeert actief een internationaal netwerk van private onderzoekers, politie, justitie en particulieren over de gestolen objecten die in de database van het GOR staan geregistreerd. Iedereen kan gratis bij GOR controleren of objecten die bij verkoopsites te koop worden aangeboden, als gestolen staan geregistreerd. Bezoekers die tips willen geven over gestolen objecten, kunnen die via de website achterlaten.
 •  

  eXTReMe Tracker