Home › POB Keurmerk

POB Keurmerk

ABS B.V. beschikt over POB vergunning 312 afgegeven door de dienst Justis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de privacy gedragscode, door de brancheorganisatie NVB opgesteld en door de Autoriteit Persoonsgegevens goedgekeurd en door de minister van Veiligheid en Justitie algemeen bindend verklaard.

ABS B.V. is houder van het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau geïnitieerd door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Certificaatnummer KMPOB2009006 en KMPOB-2013006 DNV Business Assurance. Dit Keurmerk is bestemd voor particuliere recherchebureaus die in opdracht van derden recherchewerkzaamheden verrichten en over een vergunning beschikken als bedoeld in artikel 2 lid 1 Wpbr.

Het Keurmerk Particulier Onderzoeksbureau is van groot belang voor de opdrachtgevers om een waarborg te garanderen voor onder meer de professionaliteit, kwaliteit en integriteit van het onderzoeksbureau.

De omvang van het Keurmerk en de actualiteiten aangaande dit Keurmerk kunt u vinden op de website van de Nederlandse Veiligheidsbranche: www.veiligheidsbranche.nl/keurmerk.

 

 

Deel deze pagina:

Over ABS

Advies Bureau Schade B.V., nader te noemen ABS B.V., is al vanaf 1993 actief in de markt van de Automotive en is onder meer gespecialiseerd in de aanpak van nationale en internationale voertuigcriminaliteit.

Onze dienstverlening bestaat onder meer uit het uitvoeren van een toedrachtonderzoek, fraudeonderzoek, intern bedrijfsonderzoek, risicoanalyses, opsporen en revindicatie van gestolen objecten wereldwijd en het aanbieden van totaal concept oplossingen.

Voordelen

  • 24/7 bereikbaar
  • Méér dan 25 jaar ervaring
  • Partner van vrijwel alle Nederlandse verzekeraars en leasemaatschappijen
  • Convenant met Nederlandse Politie
  • Partner van Interpol, AvC, VbV, LIV, ETNA en IAATI
  • Nationaal en internationaal netwerk
  • Vertegenwoordiger van buitenlandse verzekeraars

Verdachte situatie? Meld het ons

* = Verplicht veld