Home › Disclaimer

Disclaimer

Advies Bureau Schade B.V. streeft er naar dat alle informatie op de site correct is. De gepubliceerde informatie bindt Advies Bureau Schade B.V. echter niet, noch kan Advies Bureau Schade B.V. hiervoor aansprakelijk gehouden worden. Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Advies Bureau Schade B.V.zijn verstrekt.

Advies Bureau Schade B.V. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacypraktijken noch de inhoud van deze websites. Niets van deze site mag zonder toestemming van de onderstaande rechthebbende worden overgenomen. Het auteursrecht op deze website berust bij Advies Bureau Schade B.V. of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Advies Bureau Schade B.V..

Als u vragen heeft over de inhoud van de website, neem dan contact met ons op:
+31 26 319 0360 - info@adviesbureauschade.nl

Advies Bureau Schade B.V.
Postbus 1024
6920 BA Duiven

Laatste update: 01-05-2018

Deel deze pagina:

Over ABS

Advies Bureau Schade B.V., nader te noemen ABS B.V., is al vanaf 1993 actief in de markt van de Automotive en is onder meer gespecialiseerd in de aanpak van nationale en internationale voertuigcriminaliteit.

Onze dienstverlening bestaat onder meer uit het uitvoeren van een toedrachtonderzoek, fraudeonderzoek, intern bedrijfsonderzoek, risicoanalyses, opsporen en revindicatie van gestolen objecten wereldwijd en het aanbieden van totaal concept oplossingen.

Voordelen

  • 24/7 bereikbaar
  • Méér dan 25 jaar ervaring
  • Partner van vrijwel alle Nederlandse verzekeraars en leasemaatschappijen
  • Convenant met Nederlandse Politie
  • Partner van Interpol, AvC, VbV, LIV, ETNA en IAATI
  • Nationaal en internationaal netwerk
  • Vertegenwoordiger van buitenlandse verzekeraars

Verdachte situatie? Meld het ons

* = Verplicht veld