Home › One Stop Shopping

One Stop Shopping

Om voertuigcriminaliteit effectief aan te pakken, zal er een dienstverlening geboden moeten worden die het gehele diefstaltraject kan voorzien. Want een totaal concept werkt!

Een diefstaltraject kent over het algemeen drie fasen:

Voorkomen is beter dan genezen! Door het uitbrengen van een deskundig preventie advies wordt getracht de diefstalkans te verkleinen en het terugvindpercentage te vergroten.

De noodzaak ervan staat niet ter discussie…. De effectiviteit wel! Mocht het gestolen goed zijn ontvreemd dan zal er op verschillende werkwijzen getracht worden het gestolen goed weer terug te verkrijgen.

Een object aantreffen is hoopgevend, maar geeft pas voldoening wanneer het weer terug is! Autocriminaliteit beperkt zich niet alleen binnen de Nederlandse grenzen. Een internationaal georiënteerde organisatie is een must.  

ABS B.V. voorziet u in  deze drie fasen;  gedetailleerde informatie vindt u verder op onze site.

 

Deel deze pagina:

Over ABS

Advies Bureau Schade B.V., nader te noemen ABS B.V., is al vanaf 1993 actief in de markt van de Automotive en is onder meer gespecialiseerd in de aanpak van nationale en internationale voertuigcriminaliteit.

Onze dienstverlening bestaat onder meer uit het uitvoeren van een toedrachtonderzoek, fraudeonderzoek, intern bedrijfsonderzoek, risicoanalyses, opsporen en revindicatie van gestolen objecten wereldwijd en het aanbieden van totaal concept oplossingen.

Voordelen

  • 24/7 bereikbaar
  • Méér dan 25 jaar ervaring
  • Partner van vrijwel alle Nederlandse verzekeraars en leasemaatschappijen
  • Convenant met Nederlandse Politie
  • Partner van Interpol, AvC, VbV, LIV, ETNA en IAATI
  • Nationaal en internationaal netwerk
  • Vertegenwoordiger van buitenlandse verzekeraars

Verdachte situatie? Meld het ons

* = Verplicht veld